Teksten

Hoe haal je een doelgroep over om te kiezen voor uw bedrijf, product of dienst? Door ze te prikkelen met relevante content en overtuigende teksten. Als allround communicatieprofessional heb ik ruime ervaring met het schrijven van teksten voor promotionele doeleinden. Wanneer je nieuwsgierigheid wekt bij de doelgroep en je de juiste snaar weet te raken, zullen potentiële klanten uiteindelijk voor uw bedrijf of organisatie kiezen en blijven bestaande klanten bij u.

Relevante content

Soms is de informatie op uw website verouderd en wilt u teksten aanpassen. Of: u hebt een nieuwe website laten ontwikkelen waar alle content nog gevuld moet worden. Misschien bent u nog helemaal blanco of heeft u een eerste aanzet gemaakt voor de content en teksten op de website. Ik denk graag met u mee en neem het werk uit handen zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Tekstredactie

Heeft u uw bedrijf of afdeling de teksten en content al een heel eind op de rit? En heeft u alleen behoefte aan een frisse blik of kritische noot? Ik neem bestaande teksten graag onder de loep. Waar nodig herschrijf ik de tekst die u zelf hebt aangeleverd.

 

 

Persberichten

Is er nieuws te melden over uw bedrijf, product of dienst? Dan kan een persbericht u veel free publicity opleveren. Op basis van uw input of eerste aanzet stel ik een persbericht op en verspreid deze bij online en offline media. Dit kan lokale, regionale of landelijke pers zijn, maar denk ook aan vakbladen en andere magazines. Redacties worden overspoeld met informatie. Ik zorg ervoor dat het persbericht opvalt en duidelijk nieuwswaarde heeft voor een mogelijke plaatsing. 

Nieuwsbrieven en Mailings

De relatie met de doelgroep of (potentiele) klant is cruciaal. Daarom is het belangrijk uw relaties op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen over een product, een dienst of over uw bedrijf. Gezamenlijk gaan we op zoek naar interessante en relevante content voor een nieuwsbrief of mailing. Ik werk de teksten uit zodat ze klaar zijn om direct te versturen. Heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van een mailing of het opbouwen van een mailbestand? Ik help u graag.